Wist jij dat L’Estartit alles heeft?

Wellicht heb jij al eens van L’Estartit gehoord. Het is een populaire vakantiebestemming voor mensen die graag de zon op zoeken. Het ligt gelegen in Spanje aan de Costa Brava. Het is ideaal voor een solo trip, voor een vakantie met je partner of voor vakantie met het hele gezin. Er is namelijk van alles te doen voor jong en oud. Je kunt genieten van de cultuur van de stad, een kasteel bezoeken, wandelen over de boulevard, maar ook genieten van het water en diverse watersporten uitoefenen of heerlijk op het strand relaxen of zandkastelen bouwen.

L'Estartit

Het eten en drinken tijdens je vakantie

In Spanje wordt er op een andere manier en op andere tijdens gegeten dan wij als Nederlanders gewend zijn. Denk hierbij aan andere ingrediënten en producten, maar vooral de gerechten zelf. Je zult in Spanje niet snel ontbijten met een broodje hagelslag en dineren met een pan stamppot boerenkool. In de avond kun je hier bijvoorbeeld genieten van een van de vele restaurants voor een hapje en een drankje. Denk aan typisch mediterraanse gerechten zoals Paella en overige gerechten met vis en zeevruchten. Geniet bij je maaltijd van een heerlijk glas Sangria en neem als toetje een kaasplank of ijs. 

 

Waarom kiezen voor een zonvakantie? 

De ene gaat graag naar de zon, de ander kiest liever wintersport. In de zomer zijn de basisscholen een langere tijd gesloten én is het op de meeste plekken mooi weer. Dit is een van de redenen waarom veel mensen kiezen voor een zonvakantie. Een zonvakantie gaat vaak gepaard met het ontspannen gevoel door de warmte op je huid en dan het frisse water van de zee. Je kan de hele dag buiten zijn en mensen zijn opgewekter en vrolijker. De zon heeft namelijk een positieve invloed op ons humeur. En je weet wat ze zeggen… Het kleurtje gaat misschien weer weg, de herinneringen blijven voor altijd.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.