De beste tips voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Organiseer het feest van de eeuw

Staat een familielid, een kennis of een vriend/vriendin op het punt om te gaan trouwen en ben jij de gelukkige om het vrijgezellenfeest in Volendam te mogen organiseren? Leuk! Soms kan dit echter wel als een ontzettende last op je schouders voelen. De druk om een leuk feest te organiseren is ontzettend hoog, want je wil natuurlijk niemand teleurstellen. Daarom geven wij je de beste ideeën voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Volendam!

Organiseer een thema-avond

Een thema-avond in Volendam: suf en kinderachtig? Nee, thema-avonden zijn weer helemaal hot and happening! Is er iets waar de bride of de groom-to be helemaal gek van is, bijvoorbeeld van een land? Baseer het vrijgezellenfeest dan op dat land! Kies bijvoorbeeld voor een Braziliaanse thema-avond en leer braziliaanse cocktails shaken met yourcocktail. Nog beter: leer eerst Braziliaanse cocktails via een workshop bij ons in Volendam maken en regel vervolgens Braziliaanse danseressen, Braziliaanse muziek en Braziliaans eten! Iedereen zal de avond van zijn of haar leven hebben.

Een feest hoeft niet altijd nieuw en origineel

Zie je door de bomen het bos niet meer, omdat elk idee ongeveer al wel voor een vrijgezellenfeest is gebruikt, terwijl je toch origineel wil zijn? Soms is het juist krachtig om het simpel te houden. Zie je bijvoorbeeld een thema-avond in Volendam-stijl niet zitten? Organiseer dan gewoon een ‘normaal’ feest in een zaal en zorg voor goede muziek. Want wees nou eerlijk: wie houdt er niet van een goede disco met goede muziek? Het feest kun je zo gek maken als je zelf wilt. Alleen een zaal met catering en muziek? Prima, ook dit zal iedereen waarderen. Bereid je dit toch liever wat uit? Denk dan bijvoorbeeld aan een gave geluidsinstallatie, een leuke dj en bijvoorbeeld een verlichte dansvloer waardoor dit een heel gaaf retro-effect zal geven.

Weinig geld? Haal het feest naar je tuin

Vrijgezellenfeesten zijn leuk, maar ook duur. Om het kostenplaatje aantrekkelijk te houden, is het altijd een goed idee om een tuinfeest te houden! Huur onze cocktailbar in en je hoeft niet meer voor het glaswerk, de barmaterialen, de dranken en de garneringen te zorgen. Daarnaast hoef je zelf niet continu te lopen en kun je ook van het feest genieten: onze bartenders zorgen er de hele dag voor dat iedereen voorzien is. Ook heeft onze cocktailbar led verlichting, waardoor het vrijgezellenfeest in Volendam door kan gaan tot in de late uurtjes.

Wees niet te streng voor jezelf: een feest wordt altijd gewaardeerd

Vaak maken organisatoren van vrijgezellenfeesten zich veel te druk. Denk er daarom altijd aan dat degene waar het om draait al ontzettend dankbaar is dat je een feest hebt georganiseerd! Al is het in een tuin, op een boot of in een bar: meestal is alles goed en vindt iedereen het leuk. En twijfel je over je idee? Bespreek het dan met iemand die andere interesses heeft dan jou. Hierdoor kan je je ideeën op twee verschillende personen testen en heb je toch meer zekerheid. Wij wensen je veel succes met het organiseren van het vrijgezellenfeest in Volendam van het jaar!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.