De beste manier om nieuwe leads te genereren

Telemarketing blijft voor het bedrijfsleven de beste manier om nieuwe leads te genereren. Door professionals uw telemarketing uit te laten voeren neemt u zichzelf dit tijdrovende en soms frustrerende werk uit handen. Afhandeling door een professioneel bureau in telemarketing zorgt voor een efficiëntere aanpak van uw acquisitie en maakt het beter mogelijk om aan klantenbinding te doen. Tenslotte voelt iedereen zich prettiger bij een telefoongesprek met een professional dan bij iemand die dit werk “er bij” moet doen.

Telemarketing regels en voorwaarden

In de telemarketing kan je niet zomaar lukraak mensen bellen en zijn er regels die de privacy van consumenten waarborgen. Professionals kennen de regels uit hun hoofd en dat is precies datgene waar u als ondernemer de tijd niet voor heeft om in te verdiepen. Opgeleid telefoonpersoneel is getraind in de regels van “bel-me-niet” registers en weten op welke manier lijsten met namen en telefoonnummers kunnen worden verkregen en mogen worden gebruikt. De privacywetgeving is duidelijk en het niet naleven kan u op hoge boetes komen te staan.

Wat kan telemarketing voor uw bedrijf betekenen?

Een stijging in de omzet en de winst is vaak het hoogste doel voor bedrijven. De weg daar naartoe begint bij het krijgen van goede leads. U kunt namelijk nog zo goed zijn in wat u doet; als uw potentiële klanten dit niet weten, dan volgen er geen opdrachten of verkopen. Door geen telemarketing in te zetten als marketingtool loopt u de mooiste kans op het verbeteren van uw bedrijfsresultaat mis. Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste voordelen van de inzet van deze vorm van marketing:

  • Professionele telemarketing door ervaren telefonistes
  • Beter resultaat bij koude acquisitie gesprekken
  • Meer en regelmatig contact met uw bestaande klanten
  • Uw verkopers en vertegenwoordigers hebben meer nieuwe afspraken
  • U bespaart tijd en geld door de inzet van professionals

Telemarketing aanbieders vergelijken?

Er zijn verschillende aanbieders van telemarketing die professioneel en met uw belang voor ogen werken. Belangrijk kenmerk van deze bedrijven is dat ze exact weten op welke manier uw belangen zijn gediend. Het bedrijf M-connect is een onderdeel dat zich volledig heeft toegelegd op professionele ondersteuning voor bedrijven. Deze website laat een compleet overzicht zien van de vele mogelijkheden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.