Indeco Design, net even anders

Heb je ook genoeg van al die meubels en woonaccessoires die er hetzelfde uitzien? Bijna alle huizen zijn ingericht op een manier waar niemand meer echt van op kijkt. En bij de huizen die wel een bijzondere inrichting hebben, vraag je je misschien wel af waar ze al dat geld vandaan halen. Tijd voor verandering! Indeco Design biedt de mooiste houten meubels aan. Gemaakt met passie en oog voor jou. De prijzen liggen niet hoog, waardoor de producten een stuk toegankelijker zijn dan de design meubels waar je misschien eerder aan dacht. Neem eens een kijkje op Indecodesign.nl en laat je inspireren.

houten meubels

Veelzijdig aanbod

Of je nu een nieuwe lamp, of een designer tafel in huis wil halen. Bij Indeco Design kan het allemaal. De houten meubels die ze aanbieden staan overzichtelijk op de website, verdeeld over diverse categorieën. Ook staan de prijzen duidelijk aangegeven, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Het zijn geen prijzen om van af te schrikken, en dat is een groot voordeel! Misschien ben je wel op zoek naar een leuk cadeautje voor een bijzondere gelegenheid. Ook dan is er genoeg om uit te kiezen. Zo hebben ze bij Indeco Design mooie houten theelichthouders maar ook leuke krukjes waar je iemand gegarandeerd blij mee maakt.

Passie voor natuurlijk materiaal

Bij Indeco Design hebben ze een passie voor het gebruiken van natuurlijk materiaal. Zo is hout iets dat je veel terug ziet in de producten. Hiermee creëer je een landelijke sfeer in huis. Hout is er natuurlijk ook in tientallen verschillende soorten. Je kunt kiezen uit diverse houtsoorten. Ze hebben onder andere houten meubels gemaakt van eikenhout, duurzaam en fijn materiaal om in huis te hebben. Het hout komt niet van één plek af. Indeco Design gebruikt hout uit verschillende landen. Met oog voor het materiaal en het eindresultaat, kiezen ze alleen het beste hout uit om de producten van te maken.

Ook voor maatwerk aan het juiste adres

Stel, je ziet op de website van Indeco Design de lamp van je dromen, maar de maat is niet wat je in gedachten had. Geen probleem. Ze maken bij Indeco Design alles op maat, zodat jij het perfecte meubelstuk met de perfecte afmetingen in huis kunt halen. Geen massa maar maatwerk, en dat zorgt ervoor dat de producten zo uniek zijn. Surf nu naar Indeco Design om het volledige aanbod te bekijken. Ook voor vragen omtrent maatwerk en eigen ontwerp kun je bij deze website terecht.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.