Tijd voor persoonlijke ontwikkeling?

Lukt het niet om bepaalde problemen in uw leven op te lossen? Of staat u op een punt dat het tijd is om u persoonlijk te ontwikkelen? Dan is personal coaching iets voor u.

Hoe moet ik verder?

We leven in een hectische tijd. Soms groeien de hoeveelheid aan werk, ons sociale leven en relaties even boven het hoofd. Er wordt veel van ons verwacht. Misschien bent u vermoeid. Of bent u sneller geïrriteerd. Of misschien heeft u net ontslag gekregen. En heeft u te horen gekregen dat u zichzelf beter moet leren profileren. Maar hoe moet dat dan? Zaak is dan om weer in verbinding te komen met uzelf en de regie over uw leven weer zelf in handen te nemen. Wellicht is het dan een uitkomst om personal coaching te overwegen. U kunt zich middels personal coaching zowel op privé als zakelijk gebied ontwikkelen.

Personal coaching op privégebied

Wie ben ik? Wat wil ik bereiken in het leven? Door ervaringen met anderen in het leven kan het zijn dat we af en toe gaan twijfelen aan onszelf. We zien onszelf vaak als afspiegeling van hetgeen dat anderen over ons zeggen. Maar is het niet belangrijker dat we positief over onszelf denken en dat als leidend vinden? Het doel van personal coaching is uw geluk op alle gebieden van uw leven te vergroten. Een coach helpt u deze vragen duidelijk te maken en sturing te geven om een missie in het leven te vinden. Door concrete doelen te formuleren krijgt u meer zelfvertrouwen en vindt u balans in uw privéleven.

Ook voor zakelijk inzicht

Ook op zakelijk gebied kan er met personal coaching veel gewonnen worden. Belangrijk is dat mensen doen waar hun hart ligt, waar hun passie ligt. Soms is dat door omstandigheden lastig om voor uzelf helder te krijgen. Door langdurig ziekteverzuim, een nare ervaring met die collega of door ontslag kan het zijn dat u niet weet waar u op zakelijk gebied staat. Of we nu willen of niet, ons werk neemt een groot gedeelte van onze tijd in beslag en belangrijk is dus dat we ons ook daar prettig in voelen. Wanneer u zakelijk gezien niet lekker in uw vel zit, beïnvloedt dit vaak ook ons privéleven en andersom. Uw personal coach probeert dan ook samen met u het juiste evenwicht te vinden en uw geluk op beide fronten te bewerkstelligen.

Iets voor u?

Wilt u weten of personal coaching iets voor u is? Kijk eens of u zich herkend in een van deze situaties:

  • U zit vast en uw energieniveau daalt
  • U wilt weten hoe u op anderen overkomt
  • Leren om grenzen te stellen
  • Leren om uw zakelijke houding te professionaliseren
  • Timemanagement: een balans tussen werk en privé
  • Ontwikkelen van uw competenties

Bent u overtuigd? Neem dan eens contact op met Bureau Houthoff voor een afspraak voor personal coaching. Bel 070-3623617 en wie weet ervaart u dan zelf de voordelen van personal coaching.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.