Vele pompsoorten met talloze voordelen

Voordelige pompen

Goed nieuws voor fabrikanten en leveranciers in de pompentechniek! Per 1 januari 2016 is er, vanwege de ISDE-regeling, een subsidie vastgesteld op onder andere warmtepompen. Dit hebben veel particulieren, bedrijven en instellingen inmiddels al ontdekt. De aanvragen voor diverse pompsoorten zijn inmiddels al behoorlijk gestegen. Maar over welke pompen hebben we het dan eigenlijk? En als je een pomp nodig hebt, waar kun je die dan bestellen? Graag nemen we je mee in de wereld van de pompentechniek.

Pompen zijn weer populair

Dankzij deze subsidieregeling kan het financiële voordeel op een warmtepomp oplopen tot wel 2500 euro. Dit bedrag krijgt de eigenaar van de pomp terug, of dat nou een particulier, een bedrijf of een instelling is. Nu warmtepompen dus vaak tot de helft goedkoper zijn, stijgt de populariteit van deze pompen automatisch ook. Veel mensen wilden eerst geen warmtepomp aanschaffen vanwege de hoge aanschafprijs, maar dat argument is nu dus compleet vervallen! Daarnaast zorgt de subsidie ervoor dat de warmtepomp zijn plekje kan veroveren in de traditionele verwarmingsmarkt. Naast de HR-ketel is de warmtepomp namelijk een prima systeem om zeer hoge temperaturen te behalen. Maar waar kan zo’n warmtepomp vandaan gehaald worden?

Vele jaren ervaring

Voor een grote pompencollectie, vol met verschillende pompenmerken, pompensoorten en pompentypen kunt u bijvoorbeeld terecht bij een leverancier in Pomp- en watertechniek. Deze leverancier, met al meer dan 20 jaar ervaring in de pompentechniek, levert diverse (vooraf grondig geteste) pompentypen vanuit verschillende pompmerken. Het bedrijf realiseert zich namelijk heel goed dat elk project en elk huis uniek is. Pompen- en watertechniek is maatwerk en het pompenbedrijf zet dan ook alleen goed opgeleid en deskundig personeel in. Het bedrijf regelt ook de installatie en het onderhoud van pompen en systemen. Alle medewerkers van het bedrijf bezitten ruime kennis op het gebied van diverse pomptypen, pompenmerken, pompensoorten elke willekeurige pomptoepassing binnen de pompentechniek. Tot slot voorzien zij hun klanten ook nog in advies.

Verschillende pompen

De pompenbranche is enorm groot. Het is dus van groot belang eerst grondig onderzoek te doen naar welke pomp het beste gebruikt kan worden voor een bepaald project. De pompencollectie bestaat onder andere uit:

  • Warmtepompen
  • Boosterpompen
  • Doseerpompen
  • Jetpompen
  • Vacuümpompen

Meer informatie?

Wilt u meer weten over pomptypen, pompsoorten en pompmerken? Neem dan een kijkje in de volgende pompencollectie of bel naar 0485-371318.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.