3 trends op het gebied van kerstpakketten voor bedrijven

De laatste trends in kerstpakketten

Natuurlijk wilt u aan het einde van het jaar uw medewerkers weer bedanken voor hun inzet voor het bedrijf. Dat doet u met een mooi kerstpakket met een leuke inhoud. Maar het samenstellen van dit pakket is zeker niet eenvoudig. U maakt het wat eenvoudiger door een thema aan te houden, en de laatste trends van dit moment te volgen. Wij vertellen meer over de drie grootste trends voor kerstpakketten voor bedrijven.

1. Het Hygge pakket

Het Scandinavische begrip Hygge komt u tegenwoordig steeds meer tegen. Het staat volledig in het teken van gezelligheid en knusheid. Ook in het kerstpakket is deze Scandinavische trend alom vertegenwoordigd. Kies bijvoorbeeld voor een lekker zachte deken, een heerlijke geurkaars en verschillende soorten warme chocolademelk. Ook een leuke vuurkorf past perfect bij Hygge.

2. Eten nog altijd populair

Eten en drinken is en blijft nog altijd een van de populairste trends op het gebied van kerstpakketten. Maar met alleen een zak chips en een fles wijn komt u er tegenwoordig niet meer. De trends van dit jaar staan in het teken van de barbecue, tapas, airfryer en slowcooker. Ook de pizzarette is een trend die de laatste jaren in opkomst is, en ook dit jaar weer vertegenwoordigd wordt in de kerstpakketten voor bedrijven. Het is een oventje waarmee gewoon op tafel kleine pizza’s gemaakt kunnen worden. Dat is niet alleen lekker, maar ook heel gezellig.

3. Het duurzame kerstpakket

Bedrijven besteden steeds meer aandacht aan duurzaamheid, ook op het gebied van kerstpakketten. Het duurzame kerstpakket is dit jaar dan ook erg populair. Dit uit zich op verschillende manieren. Zo kunt u een kerstpakket cadeau doen waarvan een deel van de opbrengst gedoneerd wordt aan een goed doel, kunt u kiezen voor een fairtrade kerstpakket voor uw bedrijf, of een pakket dat volledig gemaakt is van herbruikbaar materiaal. Laat zien dat uw organisatie duurzaamheid voorop heeft staan met een duurzaam kerstpakket voor bedrijven.

Voor meer blogs over ondernemen houdt u onze site in de gaten. Wij plaatsen namelijk regelmatig interessante artikelen over dit onderwerp!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.