Uw gevel is het aanzien (weer) waard

Het visitekaartje van uw bedrijf

Gevelreiniging is soms een hoofdpijndossier. Ondernemers die met krappe budgetten werken zien daarbij hun gevel achteruitgaan. Veroudering en erosie zorgen voor een behoefte om de gevel te onderhouden. Dan is het goed om de gevelreiniging toch niet tot sluitstuk van de begroting te maken. Aan de voorkant van uw bedrijf of instelling is uw figuurlijke visitekaartje te zien. Dat geeft uw klanten en bezoekers standaard direct een indruk van u en uw bedrijf. Wellicht is het beknibbelen op uw gevelreiniging dan toch niet zo’n goed idee. Die klant haakt toch niet af omdat mijn gevel vies? Zo zult u misschien denken. Maar, heeft u zich ook afgevraagd of deze eerste indruk wellicht al dat negatieve stempel heeft gedrukt. Was u vanaf dat moment misschien al direct kansloos voor een opdracht of order?

Gevelreiniging na graffiti

U komt ‘s-morgens bij uw pand aan en ziet dat de gevel na uw vertrek gisteren onder handen is genomen. De plaatselijke graffitikunstenaar heeft het mij zijn spuitbus op uw gevel voorzien. Het resultaat mag dan in de ogen van de kunstenaar geslaagd zijn, maar u zit met een vervuilde gevel. Gelukkig zijn er gespecialiseerde schoonmaakbedrijven. Zij kunnen u helpen om de graffiti te verwijderen en uw gevel er zo uit laten zien alsof er niets is gebeurd. Hoe sneller u actie onderneemt hoe groter de kans dat de schade volkomen verholpen kan worden. Is uw pand vaker aan de beurt voor reiniging? Laat u dan eens informeren door een schoonmaakbedrijf. Er bestaan verschillende mogelijkheden om een gevel te beschermen. Een beschermlaag zorgt er dan, bijvoorbeeld, voor dat de verf uit de spuitbus minder goed kan hechten aan uw gevelbekleding. Onderneem in elk geval direct actie als u geconfronteerd wordt met de vervuiling van uw gevel en laat gevelreiniging doen.

Waar voldoet een goed bedrijf in gevelreiniging aan?

De selectie van een goed bedrijf dat uw gevel professioneel reinigt kunt u, bijvoorbeeld, baseren op:

  • Komt het bedrijf dicht bij mij uit de buurt?
  • Beschikt het bedrijf over de kennis en kunde voor de reiniging?
  • Wordt gebruik gemaakt van de beste professionele meiddelen?
  • Krijgt ik garantie op de uitgevoerde werkzaamheden?
  • Klopt de prijs/kwaliteitverhouding?

Kies voor een specialist in gevelreiniging

Wie zorgt er voor de gevelreiniging van uw pand? Het aanbod van echte specialisten is beperkt. Doet het bedrijf de gevelreiniging erbij? Of beschikt het bedrijf of specialisten en uitstekende apparatuur? De keuze voor het beste bedrijf kan de doorslag geven voor het eindresultaat. Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw gevelreiniging gaat doen? Bekijk dan de verschillende websites van de bedrijven die beschikken over voldoende specialistische kennis en apparatuur om uw opdracht uit te kunnen voeren. De website http://www.schoonmaakbedrijfwaalre.nl/ geeft u een goede indruk over de aanpak van een bedrijf in gevelreiniging.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.