Welke vloersoort past bij u?

De meest geschikte vloersoort voor uw interieur en woonstijl

Heeft u behoefte aan een nieuwe vloer in uw woning? Dan moet u een keuze maken uit verschillende soorten vloeren. Persberichten blog helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. In dit blog vertellen wij u alles over parket, lamelparket en laminaat. Wilt u meer interieurtips? Lees dan ook de andere blogs over laminaat op onze site.

Traditioneel parket

Bij het uitkiezen van een traditionele parketvloer heeft u de keuze uit vele verschillende houtsoorten, kleuren en patronen. Deze vloer heeft een warme uitstraling en is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Ontstaan er na verloop van tijd krassen op uw traditionele parketvloer? Dan zijn deze eenvoudig te herstellen. Een vloerspecialist kan uw vloer stofvrij schuren en afwerken. Zo is uw parketvloer binnen de kortste keren weer helemaal als nieuw!

Lamelparket

Lamelparket is opgebouwd uit verschillende lagen hout die kruislings met elkaar zijn verlijmd. Hierdoor blijft de vloer langer mooi en zullen de naden niet open trekken. De stroken multiplex onder de massieve toplaag creëren een goede akoestiek in de ruimte. Ook bij lamelparket heeft u de keuze uit verschillende kleuren, houtsoorten en afwerkingen. Kiest u bijvoorbeeld voor een rustieke uitstraling met knoesten, scheuren en kleurverschillen? Of heeft u liever een rustige, moderne uitstraling? Het is allemaal mogelijk met lamelparket.

Laminaat

Laminaat is al een flinke tijd de meest populaire vloersoort van Nederland. De planken zijn opgebouwd uit vier basislagen die samen het laminaat vormen. Bovendien zijn de planken voorzien van een handige klikverbinding waarmee de vloer eenvoudig kan worden geplaatst. Laminaat is tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei prints zoals een hout, tegel, beton of visgraatmotief. Deze vloer is eenvoudig te onderhouden, slijtvast en eenvoudig zelf te plaatsen.

Het kiezen van de juiste vloer

Vindt u het nog lastig om een keuze te maken tussen deze vloersoorten? Ga dan eens langs bij een vloerspecialist bij u in de buurt en laat u informeren over de mogelijkheden!

laminaat

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.