Woning ontruimen Hillegom

Wat de reden ook is

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u een woning in Hillegom wil laten ontruimen. Bijvoorbeeld wanneer u haast heeft met het ontruimen van uw huurwoning, wanneer er iemand is overleden of bij een seniorenverhuizing. Het is dan belangrijk dat u een bedrijf kiest dat correct omgaat met het ontruimen van de woning. In dit blog lees u meer over woningen ontruimen in Hillegom.

Het voorbespreken van de woningontruiming

Een professioneel bedrijf komt eerst langs om de omvang van de woningontruiming grondig te inventariseren. Zij overleggen met u wat er moet gebeuren. Haalt u zelf de spullen weg die bewaard moeten worden of stelt u een lijst op voor de ontruimers? Moet de woning bezemschoon worden opgeleverd? Heeft de woningvereniging bepaalde regels voor het achterlaten van de woning? En wat moet er gedaan worden wanneer de ontruimers nog onvervangbare inboedel van emotionele waarde tegenkomen?

De woning in Hillegom ontruimen

Na de inventarisatie zal het bedrijf de woning opruimen zoals besproken. Meestal betekent dit dat men begint met het weghalen van de meubels, tuinspullen en alles wat niet vastgespijkerd is. Het bedrijf heeft vaak contact met recyclingbedrijven of goede doelen waar het deze zaken heen kan brengen. Zaken die niet hergebruikt kunnen worden, voert het bedrijf af. Indien afgesproken, verrichten de ontruimers kleine reparaties, zoals het vullen van gaten, het wegwerken van elektrische draden, het weghalen van gordijnrails, zonneschermen of vloer.

De voordelen van een woningontruiming uitbesteden

Een woningontruiming uitbesteden heeft een aantal voordelen:

  • U hoeft de woning zelf niet te ontruimen en bespaart hiermee tijd
  • U heeft meer gemoedsrust, omdat u emotioneel minder wordt belast
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over de afvoer van spullen

Zelf een woning laten ontruimen in Hillegom

Wilt u een woning ontruimen in Hillegom? Misschien vindt u het prettiger om dit te laten doen. Schakel dan een specialist in. Heeft u een bijzonder verhalen over een woningontruiming? Deel uw verhaal via het contactformulier.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.