Een loods als bouwpakket

Extra ruimte met een loods

Wanneer u extra ruimte nodig hebt, bijvoorbeeld voor opslag, als werkplaats of kantoor, dan creëert u deze met een loods. Bij het plaatsen hiervan hoeft u geen bedrijf in te huren. Een loods is immers ook verkrijgbaar als bouwpakket. In dit blog vertellen wij u hier meer over.

De onderdelen van het bouwpakket

Hoe ziet een bouwpakket voor een loods er eigenlijk uit? U kunt kiezen voor een standaardpakket, maar ook voor een bouwpakket dat speciaal is afgestemd op uw wensen. Wanneer u de onderdelen ontvangt, krijgt u profielen die de basis voor de constructie vormen. Meestal zijn deze profielen van staal. Alle onderdelen zijn voorgeboord en op maat gemaakt. Met bouten en moeren zet u ze in elkaar. Hiervoor ontvangt u een montagehandleiding. Dus ook wanneer u weinig ervaring hebt met bouwen, kunt u de loods zelf in elkaar zetten. Vanzelfsprekend worden de dak- en wandpanelen, deuren, raamkozijnen, etc. meegeleverd en wordt er in de handleiding verteld hoe u deze plaatst.

De voordelen van het zelf bouwen van een loods

Het zelf bouwen van een loods heeft een aantal voordelen ten opzichte van het laten bouwen door een professional:

  • U bespaart geld doordat u de loods zelf opbouwt.
  • U kunt de loods zelf snel plaatsen op het moment dat u dat wilt.
  • U heeft weinig ervaring nodig om het bouwpakket in elkaar te zetten.
  • U kunt het bouwpakket van de loods op maat bestellen.
  • De kwaliteit is net zo goed als van een standaard loods.

Een bouwpakket voor uw loods

Gaat u zelf aan de slag en wilt u ook een bouwpakket voor uw loods? Een professional kan u nog meer informatie geven. Wij verwijzen u graag door. Neem daarvoor contact op via ons contactformulier.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.