Alle informatie over tanden bleken in Rotterdam

In Rotterdam uw tanden laten bleken

Een mooi gebit, dat wil toch iedereen? Een stralende witte lach laat u graag aan de wereld zien. En daar wordt iedereen vrolijker van! Een gezond en mooi gebit begint met goede mondhygiëne, dus goed tanden poetsen en regelmatig de tandarts bezoeken zijn hierbij een must. Maar wilt u graag een écht mooie witte glimlach? Dan is het aan te raden om uw tanden te laten bleken. Zo bereikt u sneller een beter resultaat dan door te poetsen. Het is wel belangrijk om u goed voor te bereiden voordat u uw tanden laat bleken. Lees daarom hier alles wat u moet weten over tanden bleken in Rotterdam.

Hoe gaat tanden bleken?

Voor tanden bleken zijn er verschillende methodes. Iedere kliniek in Rotterdam zal dit dus net even iets anders doen. Maar in beide alle gevallen wordt er gebruik gemaakt van waterstofperoxide. Deze stof zorgt ervoor dat er minder verkleuringen te zien zijn op uw tanden. Bovendien droogt waterstofperoxide het tandglazuur uit, waardoor het donkere tandbeen minder goed zichtbaar is. Tanden laten bleken door een professional in Rotterdam duurt meestal niet langer dan een uurtje.

Zelf tanden bleken, een goed idee?

U denkt misschien: ik ga geld besparen en gewoon zelf mijn tanden bleken. Hoewel dit een begrijpelijke gedachte is, is die onjuist. Zelf tanden bleken is vaak duurder dan tanden bleken bij een kliniek. Dit komt doordat het resultaat van bleekmiddelen voor thuisgebruik veel slechter is. Uiteindelijk heeft u dus veel meer behandelingen nodig om hetzelfde effect te bereiken.

Worden tanden echt mooi wit door bleken?

Hoe wit uw tanden worden na een behandeling met bleekmiddel is niet te zeggen. Bovendien verschilt dit per persoon. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van de kleur van uw tanden aan het begin van de behandeling. Resultaat van het tanden bleken ziet u vaak al na twee weken. Maar na 6 weken weet u pas echt wat het blijvende effect van de behandeling is. Hoe vaker u uw tanden laat bleken, hoe witter het eindresultaat. Bovendien geldt: voor een echt stralend witte glimlach moet u de behandeling laten uitvoeren door een specialist in tanden bleken in Rotterdam.

Vond u dit interessant? Kijk dan ook eens naar onze andere berichten over persoonlijke verzorging en gezondheid.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.