Delivery en take away tijdens de coronacrisis

Steun je lokale horeca en bestel delivery en take away!

Tijdens de coronacrisis moeten veel restaurants het natuurlijk van hun delivery en take away hebben. Restaurants mogen niet meer open zijn om gasten te ontvangen, maar bij Persberichtenblog kwamen we erachter dat de meeste restaurants gelukkig overgestapt zijn op eten bezorgen en afhalen. We vertellen je er hier meer over.

Dichte restaurants, maar nog wel eten laten bezorgen!

Restaurants zijn misschien dicht, maar je kunt je lokale horeca nog wel steunen door eten te laten bezorgen. Veel restaurants hebben het nu natuurlijk ontzettend moeilijk door de coronamaatregel van 15 maart. Tot en met zeker 6 april moeten ze dicht, en de kans zit er in dat deze maatregelen nog wel langer van kracht zullen zijn. Maar gelukkig zijn er wel veel restaurants die nu doen aan delivery en take away! Steun dus je lokale horeca door eten te bestellen. Dan kun je thuis nog steeds genieten van het heerlijke eten van je favoriete restaurant, en zo houd je deze restaurants draaiende!

Bestel bij het restaurant zelf

Als je dan je lokale horeca wilt steunen, kies er dan ook voor om bij het restaurant zelf te bestellen. Restaurants moeten een bepaald deel van hun inkomsten per bestelling afdragen aan bedrijven als Thuisbezorgd.nl. Daardoor verdienen ze dus minder aan jouw bestelling, terwijl ze die inkomsten nu juist keihard nodig hebben.

Je eten contactloos bezorgd!

Als je nu eten bestelt moet je er wel rekening mee houden dat je eten contactloos wordt bezorgd. Dat houdt in dat de bezorger aanbelt, je eten op de stoep zet en op een kleine afstand op je wacht. Bezorgers zien nu natuurlijk ontzettend veel mensen, en het is wel belangrijk dat ze nog veilig hun werk kunnen blijven doen. Help ze dus een handje mee en respecteer de 1,5 m afstand! Zo kan de bezorger je eten blijven bezorgen en kun jij genieten van je favoriete gerecht! Eet smakelijk!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.