14 dagen prachtige nagels met gelnagels

Kunstnagels ook zo beu? Ga dan voor gelnagels

Veel mensen dragen ze, maar er zijn ook mensen die ze absoluut niet prettig vinden: kunstnagels. Daar kunnen meerdere redenen voor zijn. Een van de veel gehoorde redenen is dat je echte nagels er zwakker van zouden worden. Nu kun je in ieder geval opgelucht ademhalen, want dat is gelukkig niet waar. Maar als je kunstnagels vervelend vindt en toch sierlijk voor de dag wil komen, zijn gelnagels de oplossing voor jou! in dit blog vertellen we er meer over.

De voordelen van gelnagels

Gelnagels worden steeds populairder. En dan bedoelen we niet de ‘klassieke kunstnagels’. Gelnagels worden aangebracht met een speciale gellak. Daarmee krijg je enkele voordelen:

  • Ruim twee weken behoud je de kleur
  • Sterke nagels
  • Je nagels blijven fijn dun
  • Je nagels blijven flexibel
  • Ze zijn ook makkelijk weer te verwijderen

Het aanbrengen van gelnagels

Als je je gelnagels laat aanbrengen bij een styliste zal deze zoals altijd eerste je nagels knippen, vijlen en schoonmaken. Vervolgens wordt een basislaag lak aangebracht die vervolgens onder een LED-lamp gaat. Vervolgens worden er 2 of 3 lagen kleurlak aangebracht. Daarna gaat er een glanslaag of een matte laag topcoat overheen. Na elke laag, gaan je nagels onder de lamp waardoor ze goed stevig worden. Binnen slechts 60 seconden zijn ze helemaal droog. Niet alleen hou je je natuurlijke nagel, je profiteert ook nog eens van de voordelen van de mooie gelnagels. Wat wil een mens nog meer!

De diverse soorten gelnagels

Gelnagels zijn in veel verschillende soorten en texturen verkrijgbaar. Je kunt ze krijgen in een matte afwerking of een glanzende afwerking. Je kunt gaan voor gelnagels met een glitter tint of een metallic tint. Je kunt het zo gek niet bedenken of gelnagels zijn in jouw gewenste kleur of textuur te verkrijgen!

Wil jij ook een dikke 14 dagen mooie nagels met gelnagels? Laat je nagels dan verzorgen bij een gerenommeerde nagelstudio bij jou in de buurt!

Ben je door deze blog geïnspireerd geraakt? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.