De voordelen van ruwe edelstenen

De beste edelsteen voor u

Edelstenen zijn in verschillende soorten en vormen te verkrijgen. De keuze is oneindig. Een vraag die vaak voorbij komt, is wat de beste edelsteen is. Een ruwe of een bewerkte edelsteen? Dit is een kwestie van smaak. Niemand is hetzelfde, dus wat ‘de beste’ steen is verschilt per persoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Wij lichten in dit blog de voordelen van ruwe edelstenen toe, zodat u een beter inzicht krijgt.

Voordeel 1: Ruwe edelstenen zijn onbewerkt

Ruwe edelstenen vindt u overal ter wereld. Ze zitten in bergen, rotsen en ander soort gesteente, vaak al miljoenen jaren. Een ruwe edelsteen bevindt zich altijd in originele staat. In onbewerkte vorm kunt u de originele vormen, aders, lagen en lijnen erop zien.

Voordeel 2: Veel mogelijkheden

Er zijn heel veel verschillende soorten en maten ruwe edelstenen. Ook zijn ze overal voor te gebruiken. Zo kunt u ruwe edelstenen als decoratie toepassen. Dit geeft een bijzondere uitstraling aan uw woning. Ook is het mogelijk om ruwe edelstenen te kopen als instrument in energiewerk zoals opstellingen, altaren of grids. U kunt kiezen voor kleine of grote ruwe edelstenen, voor losse en op gewicht. Wat u er ook mee wilt, ruwe edelstenen zijn voor zowel klein- als grootverbruik verkrijgbaar.

Voordeel 3: Een natuurlijke werking

Ruwe edelstenen zijn een onbewerkt symbool voor pure natuurkracht. Wanneer ruwe edelstenen bewerkt worden, beïnvloedt dit de werking en energie van de steen. Ruwe edelstenen hebben een natuurlijke werking, wat volgens kenners voornamelijk van invloed is op fysiek niveau. Mocht u benieuwd zijn naar de werking van ruwe edelstenen? Probeer er één uit!

Wilt u meer lezen van ons? U vindt hier een overzicht van onze verschillende categorieën met bijbehorende artikelen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.