Hoe kunt u als startende ondernemer besparen op uw inschrijfadres?

Startende ondernemers

Een onderneming starten is vaak een spannende periode. Als ondernemer wilt u in het begin dan ook uw startkapitaal zo goed mogelijk besteden. Daarnaast heeft u vooral in het begin veel vragen die u dient te beantwoorden. Gaat u een pand huren? Of maakt u gebruik van uw privé adres? Neemt u personeel in dienst? En wat zijn de belangrijkste focuspunten? Zoals u merkt komt er als ondernemer veel op u af. Daarnaast is het een vereiste dat u zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel. En hier hoort natuurlijk een inschrijfadres bij. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden waar u zich inschrijft.

Het huren van een pand

Voordat u zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel, moet u zich eerst afvragen op welk adres u zich wilt inschrijven. Hierin zijn verschillende mogelijkheden voor u als ondernemer. U kunt natuurlijk een kantoorpand huren. Hiervoor betaalt u dan maandelijkse huur die vermeld staat in het huurcontract. Kiest u voor deze mogelijkheid, dan komt u meteen professioneel over naar de klanten die uw pand bezoeken. Echter het nadeel is dat u als startende ondernemer al gelijk veel geld kwijt bent aan de maandelijkse huur.

Uw privé adres

Natuurlijk is het als startende ondernemer ook mogelijk om uw onderneming in te schrijven op uw privé adres. Echter komt u hiermee niet professioneel over naar uw klanten. Nog een nadeel hiervan is dat het in deze situatie moeilijk wordt om zakelijk en privé te scheiden. Want ook uw zakelijke post komt binnen op uw adres. Hierdoor kan het zijn dat u 24/7 bezig bent met uw onderneming.

Het huren van een inschrijfadres

Wist u dat het tegenwoordig mogelijk is om een inschrijfadres te huren in een representatief kantoorpand? Dit is een goedkoop alternatief om werk en privé gescheiden te houden. Daarnaast komt u professioneel over naar uw klanten wanneer uw inschrijfadres gevestigd is in een mooi kantoorpand. Het is ook mogelijk om tegen een vergoeding gebruik te maken van de kantoorruimtes in dit pand.

Maak een weloverwogen besluit voor een inschrijfadres

Voordat u een beslissing maakt over waar u zich inschrijft met uw onderneming, raden wij aan om u goed te laten informeren over de verschillende mogelijkheden. Hierdoor kunt u een weloverwogen keuze maken over wat in uw situatie de beste keuze is. Wilt u zich inschrijven bij een aanbieder van zakelijke inschrijfadressen? Maar u weet niet waar u een betrouwbare aanbieder kunt vinden? Gelukkig hebben wij al het voorwerk voor u gedaan en vonden de aanbieder ADD Business Point.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.