Voordelen van Quick-Step vloeren tegenover massief houten parketvloer

De voordelen van Quick-Step vloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Dan is de Quick-Step vloer misschien wel echt iets voor u! Net als de parketvloer, bestaat de Quick-Step vloer ook uit hout. Maar wat zijn de voordelen van een Quick-Step vloer precies vergeleken met een massief houten parketvloer? Wij vertellen er in dit blog meer over.

Wat is Quick-Step parket?

Laten we bij het begin beginnen: wat is Quick-Step parket eigenlijk precies? Quick-Step is een vloer die gemaakt is van samengesteld hout. Het gaat om drie lagen van echt hout. Een parketvloer bestaat slechts uit een enkele laag massief hout. Door de grondstoffen van de Quick-Step vloer zorgvuldig te selecteren, en door een geavanceerd fabricageproces, is Quick-Step veel minder gevoelig voor krimp en uitzetting dan een massieve houten vloer.

Waarom u kiest voor Quick-Step vloeren

Waarom u nu dus juist kiest voor een Quick-Step vloer in plaats van een massief houten parket vloer? Wij zetten de grootste voordelen voor u op een rij:

  • Quick-Step vloeren zijn een stuk duurzamer
  • Quick-Step vloeren zijn veel minder gevoelig voor krimp en uitzetting
  • De levensduur van Quick-Step vloeren is veel langer dan die van parket
  • Het onderhoud van een Quick-Step vloer is heel makkelijk. Hij heeft een vuilafstotende lak en hoeft niet periodiek behandeld te worden. Het is ook niet nodig om hem te schuren en oliën, in tegenstelling tot parket
  • Het plaatsen van een Quick-Step vloer is heel eenvoudig. Hij kan zowel zwevend als gelijmd geplaatst worden.

Geschikte vloer voor elke woonstijl

De Quick-Step vloer is in verschillende mooie stijlen en kleuren te krijgen. Daarom is er ongetwijfeld een mooie vloer te vinden die helemaal past bij uw interieur. Wij helpen u graag verder met het vinden van de mooiste Quick-Step vloeren voor uw woning. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.