Wat is een sloopauto waard?

Hoe bepaal ik de waarde van mijn sloopauto?

Wist u dat u bij de meeste autosloperijen een vergoeding krijgt voor uw sloopauto? Dat is natuurlijk hartstikke fijn, maar u wilt wel een eerlijke prijs ontvangen voor uw oude auto. In dit blog leest u daarom hoe u de waarde van uw sloopauto kunt laten bepalen, zodat u een mooi bedrag krijgt voor uw beschadigde auto.

Waardebepaling van uw sloopauto

Zoals we eerder al benoemden, is het mogelijk om een mooi bedrag te ontvangen wanneer u uw auto naar een autosloperij brengt. Hoeveel geld u precies ontvangt voor uw auto hangt af van de waarde van uw auto. Deze wordt bepaald door allerlei verschillende factoren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Wat is de dagwaarde van de auto?
  • Wat zijn het merk, type en bouwjaar?
  • In welke staat verkeert de auto?
  • Wat is de oudijzerprijs en de schrootwaarde?

Wilt u zeker weten hoeveel uw auto nog waard is? Dan is het verstandig om een waardebepaling te laten uitvoeren voordat u uw sloopauto gaat verkopen.

Uw sloopauto verkopen aan een autosloperij

Wanneer uw auto niet meer door de APK komt, dan kan het gunstig zijn om deze te verkopen aan een autosloperij. Een autosloperij kan uw auto vaak al binnen 24 uur komen ophalen en betaalt u direct contant een mooi bedrag voor uw oude auto. Ook krijgt u direct een vrijwaringsbewijs, waardoor de auto niet meer op uw naam staat. Wilt u zeker weten dat u met een betrouwbare autosloperij te maken heeft? Kies er dan een die RDW erkent is!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.